ОСТАННІ НОВИНИ

Велика пожежа у Белзі

|

30 березня до оперативно-диспетчерського пункту Сокальського райвідділу МНС України в Львівській області надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховому семиквартирному житловому будинку, що у Белзі. Коли рятувальники прибули за місцем виклику, побачили, що пожежа вирувала на горищі будинку повідомляє Прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.

Оскільки перекриття дерев’яне, полум’я розповсюджувалось з блискавичною швидкістю. Гасіння ускладнювалось ще й тим, що у водопровідній мережі міста був низький тиск води, а на другому поверсі споруди мешканці зберігали балони з пропаном. Отож загроза вибуху була більш, ніж реальна.

Поки частина рятувальників намагалася боротися з вогнем, інші займалися евакуацією 14 мешканців палаючого будинку, з яких шестеро дітей. На другому поверсі бійці МНС знайшли двох людей похилого віку, які не могли залишити квартиру самостійно.

Силами рятувальних підрозділів вже за годину пожежа була локалізована. Ймовірною причиною виникнення пожежі було коротке замикання електропроводки у приміщенні горища.

Пожежа завдала чималих втрат – у гривневому еквіваленті це близько – 10 тисяч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *