ОСТАННІ НОВИНИ

"Віче України" за мир та соціальну гармонію

|

Ми-за державу миру та соціальної гармонії – таким стало гасло громадського об`єднання “Віче України”, яке провело круглий стіл у Львові. Метою круглого столу стало обговорення концепції нового плану розвитку України. Базою нового плану розвитку мав б стати пріоритет національної ідеї у суспільстві, активний нейтралітет у політиці та національний економічний егоїзм.

Один із ініціаторів створення громадського об`єднання “Віче України”, Андрій Дідицький говорить про те, що Україна не повинна рухатися ні до Росії, ні до Європи.

У ході круглого столу було обговорено перспективи алдміністративно-територіалної реформи, легалізації економіки та реформи української освіти, повідомляє “Львівська хвиля”.

На думку активного учасника громадського об`єднання “Віче України”, доктора політичних наук Ірини Онищенко, освіту в Україні необхідно комерціалізувати, держава у фінансуванні освіти повинна відігравати останню роль.

Громадський рух “Віче України” було започатковано у лютому 2003 року, а ідея створення плану розвитку України з”явилася після помаранчевої революції. Львів—24-е місто України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *