ОСТАННІ НОВИНИ

До Іраку поїде близько 900 військовиків

|

До Іраку відбудуть 864 військовослужбовці 80-го окремого аеромобільного полку ЗахОК та радники, що проходять підготовку на Яворівському полігоні, загалом майже 900 осіб. Про це сьогодні повідомив перший заступник міністра оборони України Леонід Поляков, перебуваючи на Яворівському полігоні, де він інспектував особовий склад полку. Ротаця розпочнеться в середині квітня.

Заслухавши доповідь командира тактичної групи, що відбуде до Іраку, генерал-майора Горошнікова та оглянувши солдатів полку, заступник міністра дав високу оцінку їх підготовленості. Леонід Поляков також заявив журналістам, що виведені з Іраку українські миротворці можуть бути скеровані або на Балкани, або на Голанські висоти. Щодо першого поки що тривають дискусії, а щодо другого місця – це вже вирішено, вони там замінять військовиків із Канади повідомив Л.Поляков. Щоправда, він не уточнив, коли саме ця місія може розпочатися.

Після відвідин 80-го полку Леонід Поляков має заплановані відвідини Львівського військового інституту та учасниками українсько-польських навчань, що сьогодні розпочалися на Яворівському полігоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *