ОСТАННІ НОВИНИ

У прокуратуру надійшли матеріали про порушення закону колишніми працівниками обласної ДПА

|

Львівська обласна рада скерувала в прокуратуру матеріали про порушення закону колишніми керівниками ДПА у Львівській області С.Медведчуком, О.Сторчило та Б.Жовнірчиком, ― повідомила прес-служба облради.

Перевірка, здійснена Львівською облрадою, встановила, що колишній керівник ДПІ у м. Бориславі Б. Жовнірчик отримав службову квартиру в супереч існуючим нормам закону. Клопотання щодо представлення квартири було зроблено тодішнім керівником ДПА у Львівській області Сергієм Медведчуком.


Облрада стверджує, що керівник ДПІ у м. Бориславі не мав право на позачергове отримання житла, але отримав квартиру, метраж якої перевищує встановлені законом норми.

„Дії (бездіяльність) посадових осіб ДПА у Львівській області та Дрогобицького ОДПІ, зокрема п. Медведчука С.В., п. Сторчила О.О. і п. Жовнірчика Б.М., суперечать вимогам Указу Президента України і розпорядженню Кабінету Міністрів України, оскільки вказані правові норми спрямовані на розв’язання проблем по забезпеченню житлом осіб рядового і керівного складу органів внутрішніх справ та податкової міліції. Крім цього, при закріпленні вказаної квартири п. Жовнірчику Б.М., посадові особи Дрогобицького ОДПІ, зокрема керівник цього підрозділу п. Сторчило О.О., знехтували вимогою ст. 47 ЖК України, якою встановлено в Україні максимальну норму житлової площі при отриманні житла – 13,65 кв.м, а по м. Бориславу ця норма становить – 7,0 кв. м на одну особу”, ― сказано у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *