ОСТАННІ НОВИНИ

Зросла вартість паїв диверсифікованих фондів КУА «Оптіма-Капітал»

|

Компанія з управління активами «Оптіма-Капітал», під управлінням якої знаходиться чотири пайові інвестиційні фонди, повідомляє про зростання вартості паїв диверсифікованих ПІФів – за два місяці 2005 року вартість паїв фондів «Надійний» і «Збалансований» зросла на 11,4%. Про це говорится в офіційному повідомленні компанії.

Таким чином, вартість інвестиційного сертифікату ПІФу «Надійний» станом на 01 березня 2005 р. склала 5 746,8 грн. (номінал 5 000 грн.), а ПІФу «Збалансований» – 22 973,15 грн. (номінал 20 000 грн.)

Варто зауважити, що зростання вартості диверсифікованих ПІФів КУА «Оптіма-Капітал» станом на 1 січня 2005 року склало: по фонду «Збалансований» – 25,47% річних; по фонду «Надійний» – 26,14% річних. Тобто ріст вартості паїв фондів, що знаходяться під управлінням КУА «Оптіма-Капітал» продовжується і після певної корекції на фондову ринку України, що почалася у середині лютого 2005 р.

Раніше повідомлялося про те, що загальна вартість активів під управлінням КУА «Оптіма-Капітал» перевищила позначку 6 млн. грн. а також про підписання угоди між КУА «Оптіма-Капітал» і АТ «Кредит Банк (Україна)» «про надання послуг з розміщення та викупу цінних паперів ІСІ», яка, по-суті, створює роздрібний ринок інвестсертифікатів в Україні.

Компанія з управління активами (КУА) «Оптіма-Капітал» входить у групу компаній «Оптіма», яка об’єднує фінансову компанію «Оптіма-фінанс» та компанію «Оптіма-Інвест». Групу було створено як універсальну фінансову інституцію (інвестиційний банк) з метою забезпечення клієнтів максимально можливим набором послуг на фінансовому ринку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *