ОСТАННІ НОВИНИ

Фірма „Сіменс” прийшла до Львова

|

Представництво компанії „Сіменс Україна” було відкрито сьогодні у Львові. Виступаючи на презентації представництва, генеральний директор компанії Мартін Грунерт констатував, що його фірмі шкода, що вона так пізно прийшла до нашого регіону.

„Ми запізнилися на 100 років, але прийшли всерйоз і надовго” – з посмішкою заявив пан Грунерт. Керівник „Сіменс Україна” з оптимізмом дивиться на перспективи розвитку регіону і на участь у цьому процесі власної фірми.

Компанію „Сіменс” цікавить у нашому регіоні насамперед розвиток енергетичної галузі, зокрема Бурштинського енергоострова. „Сіменс” готовий робити серйозні інвестиції у цей проект – заявив Мартін Грунерт. Також він прихильно зустрів пропозицію голови ЛОДА Петра Олійника долучитися до добудови Добротвірської ТЕЦ-2.

Діяльність „Сіменс-Україна” на Львівщині зосереджена у сферах телекомунікації та зв’язку, енергетики, автоматизації виробництва, медтехніки. Серед основних партнерів „Сіменса” на Львівщині – „Західенерго”, „Львівтрансгаз”, „Світоч”, „Львівська пивоварня”, „Галка”, „Ензим”, медичні заклади області.

Керівником представництва „Сіменс Україна” у Львові став Юрій Шпіцер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *