ОСТАННІ НОВИНИ

Відкрито регіональне представництво Бюро делегата німецької економіки у Львові

|

Сьогодні відбулася презентація регіонального представництва Бюро делегата німецької економіки у Львові. Делегат німецького бізнесу у загальноукраїнському масштабі Карін Рау, заявила, що до Львівщини у німців особливий інтерес. Це пов’язано як з вигідним розташуванням області на кордонах Євросоюзу, так і з особливим кадровим потенціалом області.

Голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник, який особисто завітав на презентацію, привітав німецьких партнерів з розширенням їх діяльності в області. „З приходом німецького інвестора до нас приходять високі технології, висока культура виробництва” – заявив Петро Олійник. Губернатор навів приклади вдалої українсько-німецької співпраці на території області – зокрема, діяльність фірми „Леоні”.

Залучення іноземних інвестицій, у тім числі німецьких, насамперед залежить від позиції української влади, наголосив П.Олійник. Особливо він відзначив роль податкової адміністрації та органів місцевого самоврядування.

Бюро делегата німецької економіки в Україні розпочало свою діяльність у 1993 році. Цей орган є представником Асоціації торгово-промислових палат ФРН і репрезентує в Україні інтереси німецьких підприємств, що працюють в сфері виробництва, торгівлі, послуг та банківської справи. Делегатом німецької економіки в Україні з 1993 року є пані Карін Рау.

Львівське регіональне представницво стало другою філією Бюро делегата німецької економіки, після дніпропетровського. Керівником представництва призначено Тараса Богоноса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *