ОСТАННІ НОВИНИ

Сеник зустрівся з Гусаковим

|

Сьогодні відбулася зустріч першого заступника голови облдержадміністрації Мирослава Сеника з генеральним директором ВАТ «НПК «Галичина» Володимиром Гусаковим, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Під час зустрічі був вироблений механізм поставок нафтопереробним підприємством паливно-мастильних матеріалів, необхідних сільськогосподарським підприємствам області для проведення весняно-польових робіт. Домовленості між Львівською облдержадміністрацією та нафтопереробним підприємством передбачають, що райдержадміністрації у кожному районі Львівщини визначать підприємство-перевізника, з яким буде укладена угоду про здійснення доставки паливно-мастильних матеріалів від виробника до реформованих та фермерських господарств. Перевізники, у свою чергу, зобов’язані укласти із ВАТ «НПК «Галичина» відповідні угоди про придбання паливно-мастильних матеріалів та забезпечити їх доставку безпосередньо до виробників сільськогосподарської продукції.

Також, з метою забезпечення безперебійного проведення весняно-польових робіт начальник головного управління сільського господарства та продовольства облдержадміністрації Іван Стефанишин зустрівся з керівниками філій комерційних банків, які працюють у Львівській області. Під час зустрічі була досягнута домовленість про надання виробникам сільськогосподарської продукції Львівщини кредитів на пільгових умовах на придбання паливно-мастильних матеріалів та добрив для проведення посівної кампанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *