ОСТАННІ НОВИНИ

Християнсько-демократична молодь провела установчий з`їзд

|

Учора, 19 березня, у Львові відбулися перші установчі збори громадської організації «Християнсько-Демократичний Союз молоді». Участь у зборах взяло понад 130 членів новоствореної львівської організації (студенти більш, ніж 10 львівських вузів), а також представники ХДСМ з Херсона, Івано-Франківська та Тернополя.

Із вітальним словом до учасників зборів звернулися представники двох інших львівських молодіжних організацій – «Молодого народного Руху Львівщини» та ЛОО «Батьківщини молодої».

На установчих зборах було затверджено статут Львівської ГО ХДСМ, а також обрано керівні органи – раду і президію організації та голову ГО ХДСМ. Головою Львівської ГО ХДСМ став Олександр Ружицький, син голови ЛОО партії ХДС Антона Ружицького.

За словами О.Ружицького, «структура ГО ХДСМ дублює структуру ЛОО партії ХДС, оскільки тут є своя президія, рада, голова та його заступники». «Сьогодні нашим основним завданням є офіційно зареєструвати свій статут, аби стати повністю легітимними, це першочергово. Після цього ми плануємо вже 7 делегатів від ХДСМ відправити на загальні збори партії Християнсько-Демократичний Союз, які відбудуться 26 березня цього року в Києві», – зазначив О.Ружицький.

Вже в перший день свого існування Львівська ГО ХДСМ нараховувала понад 130 офіційно зареєстрованих та близько 400 асоційованих членів, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *