ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська організація НДП не знайшла гідного очолити партію

|

Делегати звітно-виборчої конференції ЛОО НДП, яка відбулася вчора, 19 березня, не дійшли згоди щодо підтримки єдиної кандидатури на посаду голови НДП.

Частина делегатів пропонували підтримати кандидатуру Валерія Пустовойтенка, повідомляє Західна інформаційна корпорація. «Валерій Павлович – високопорядна та моральна людина. Він став заручником ситуації», – заявив заступник голови ЛОО НДП, депутат Дрогобицької міської ради Віктор Соколов (більшістю голосів делегатів звітно-виборної конференції ЛОО НДП, яка відбулася вчора, 19 березня, незмінного члена політради НДП Віктора Соколова не було рекомендовано обрати до складу політради НДП на Х з’їзді партії, який відбудеться 26 березня у Києві).

Інша частина делегатів висловлювалася категорично проти підтримки Валерія Пустовойтенка на переобрання головою партії. «Валерій Пустовойтенко розвалив партію, її зараз просто немає. Він не цікавився і не цікавиться тим, що робиться в регіонах», – заявив голова Мостиської районної організації НДП, голова Мостиської районної ради Ігор Стецина.

«За кілька днів до з’їзду НДП у 2004 році Валерій Пустовойтенко підписав угоду про підтримку НДП кандидатури Віктора Януковича на президентських виборах. Хіба так можна робити, не порадившись із партійцями, принаймні на з’їзді?», – наголосив голова Стрийської міської організації НДП Василь Волос.

Делегати конференції не підтримали кандидатуру Валерія Пустовойтенка на переобрання головою партії на Х з’їзді НДП, який відбудеться 26 березня у Києві. «Іншої кандидатури ЛОО НДП не висунуло, оскільки її просто немає», – наголосив голова ЛОО НДП Ігор Маковецький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *