ОСТАННІ НОВИНИ

Статутний фонд ВАТ “Концерн Хлібпром” зріс до 17 млн. 397 тисяч гривень

|

Загальні збори акціонерів ВАТ “Концерн Хлібпром” 11 березня затвердили внесення змін до статуту компанії через приєднання ще двох підприємств – ВАТ “Червоноградський хлібзавод” та ВАТ “Самбірський хлібокомбінат”. Як зазначено в прес-релізі компанії, внаслідок цього статутний фонд концерну зріс до 17, 397 млн. грн.

До цього приєднання в структуру ВАТ “Концерн Хлібпром” входили ДП “Львівський хлібзавод № 5”, ДП “Вінницяхліб”, ДП “Подільське борошно”, ДП “Торговий дім “Український хліб”. Однак статуний капітал підприємства може суттєво зрости упродовж цього року – “Хлібпром” придбав два хлібзаводи у Вінницькій області та один в Івано-Франківській, а у другому півріччі має намір придбачти ще одне підприємство на Вінничині. Відтак статутний фонд зперевищить 25 млн. гривень.

Наприкінці минулого року ВАТ “Концерн Хлібпром” разом з Міжнародною Фінансовою Корпорацією (Група Світового банку) розпочав проект з покращення практик корпоративного управління.

У 2004 році середньодобове виробництво хліба по ВАТ “Концерн Хлібпром” становило близько 260 тон. За результатами 2004 року частка ВАТ “Концерн Хлібпром” у загальнодержавному ринку хлібо-булочних виробів становила близько 5 %.

У 2005 „Концерн Хлібпром” відкрив у Львові 2 фірмові магазини торгової марки „Хлібна хата”. Загалом до кінця року у Львові буде відкрито 15 магазинів „Хлібна хата” .
В перспективі під торгову марку “Хлібна хата” будуть реконструйовані усі магазини, які належать Концерну в регіонах присутності. Зараз “Концерн Хлібпром” володіє мережею з 50 магазинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *