ОСТАННІ НОВИНИ

Інститут регіонального дослідження НАН України святкував 40-річчя

|

Сьогодні відбулася урочиста академія з нагоди 40-річчя Інституту регіонального дослідження НАН України. Участь у святкуванні взяли п’ять академіків Національної академії наук, 34 доктори наук та 42 кандидати наук із вищих навчальних закладів Західного регіону України, а також з вищих навчальних закладів Донецька та Одеси. Від представників місцевої влади Інститут привітали заступник начальника голови управління економіки Львівської ОДА Світлана Пухир та заступник голови Львівської обласної ради Тарас Федак.

Як повідомляє Західна інформаційна корпорація, перед учасниками урочистостей із вступним словом виступив директор Інституту академік НАН України, доктор економічних наук, професор Мар’ян Долішній.

Довідка: Інститут регіонального дослідження НАН України – єдина в Західній Україні академічна установа економічного профілю, один з найбільших центрів регіоналістики в Україні. В інституті створені наукові школи для вирішення проблем регіоналістики, розвитку підприємництва та промислового виробництва регіонів, транскордонного співробітництва та еколого-економічного розвитку суспільно регіональних систем. При інституті функціонує аспірантура, докторантура та діють дві спеціалізовані вчені ради із захисту дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора та кандидата наук із чотирьох економічних спеціальностей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *