ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник просить перенести сесію облради

|

Голова ЛОДА Петро Олійник звернувся до Львівської обласної ради з проханням перенести сесійне засідання. “Я звернувся до депутатів обласної ради і до її голови Михайла Сендака, з проханням перенести сесію на кілька днів пізніше” — повідомив він. Така необхідність, за словами П. Олійника, виникає з того, що основним питанням на сесії має бути вирішення питань обласного бюджету, який, втім, є цілковито прив’язаний до Державного бюджету, що буде прийматися лише наступного тижня. “У нас не буде достатньо часу опрацювати інформацію державного бюджету і відповідно адекватно підготуватися до пропозицій щодо обласного бюджету” — зазначив Олійник. “Тому я запропонував перенести сесію на кілька днів пізніше, але вона обов’язково повинна відбутися в березні” – продовжив він.


Натомість голова облради Михайло Сендак негативно поставився до ідеї перенесення сесії і має намір винести це питання на президію обласної ради, яка відбуватиметься в понеділок.


На думку депутата Львівської обласної ради Романа Гайдучка, переносити сесію Львівської обласної ради на пізніший термін не варто. „Є ряд питань, які потребували рішення ще півроку тому. Наприклад, ми досі не затвердили виконання бюджетів за два минулі роки. Тому варто почати сесію 24 березня і розглянути питання, котрі не стосуються змін до бюджету. А через 2-3 тижні, коли буде готовий проект змін до бюджету, ми можемо продовжити сесію. Або скликати нову”, – заявив депутат. Повідомляє „Гал-info”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *