ОСТАННІ НОВИНИ

У міській раді фракційна ротація

|

Депутати Львівської міської ради – члени „Нашої України” приймають участь у процесі створення нової фракції НСНУ – повідомив голова ЛОО „Наша Україна” Андрій Стецьків. Він також передбачив, що офіційне оголошення про створення нової фракції відбудеться на найближчому сесійному засіданні.

„Ми керуємося рішенням Головної ради партії про те, що „Наша Україна” має рухатися в Народний союз „Наша Україна”, що передбачає також спільну участь у фракціях в ВРУ та радах різних рівнів”, ― сказав Андрій Стецьків.

Стецьків зазначив, що, на його думку, принциповим є створення нової фракції на базі колишньої фракції „Наша Україна”. „Недопустимо, щоб нова фракція творилася за рахунок тих, хто сьогодні залишає фракцію „Наш Львів”. ― вважає Стецьків. У новій фракції ймовірно існуватимуть декілька партійних груп: „Наша Україна”, НРУ та ще не оформленої НСНУ.

Голова ж групи УНП у міськраді Юрій Кужелюк повідомив, що депутати міської ради, які входять до групи УНП, створять однойменну фракцію. Він пояснив, що рішення про створення окремих фракцій УНП у радах різних рівнів було прийнято на рівні центрального проводу УНП.

А депгрупа НРУ у Львівській міськраді наразі не визначилася, у якій формі вона буде існувати. Про це в коментарі „Контекст-медіа” заявив голова депгрупи НРУ у міськраді Богдан Бедрило.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *