ОСТАННІ НОВИНИ

Масштабна повінь Львову не загрожує

|

Не зважаючи на значні снігопади місту Львову масштабна повінь не загрожує. Львів ніколи не зазнавав катаклізмів з приводу весняного водопілля, а снігові запаси, які вкривають землю не найбільші за останні 10 років – прокоментував повеневу ситуацію в нашому місті начальник головного управління МНС України в Львівській області Сергій Дмитровський.

Непокоїтись про ймовірність підтоплення не доведеться, якщо сніготанення відбуватиметься нормально. На сьогодні вже багато снігу зійшло без зайвих клопотів, природа сама поступово очищується від нього, то ж працівники Головного управління МНС України в Львівській області не вбачають серйозних проблем у зв’язку з цим. Однак , техніка для відкачки води чи надання іншої допомоги сьогодні повністю готова.

За прогнозами гідрометеоцентру очікується, що весняне водопілля буде проходити трьома хвилями. Це пов’язано з підвищеннями температури повітря та наступним її зниженням і незначними морозами. Загрози для населенних пунктів поки немає, ріки не вийшли на заплави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *