ОСТАННІ НОВИНИ

Школи Шевченківського району Львова незабаром перевірятимуть

|

У рамках діяльності обласної комісії, що займається виокріненням і попередженням корупції та хабарництва в галузі освіти незабаром буде проведено перевірку шкіл Шевченківського району Львова, повідомив сьогодні під час прес-конференції перший заступник начальника управління освіти та науки ЛОДА Роман Бабій.

За словами ще одного учасника – лідера незалежної профспілки освітян Андрія Соколова, це зумовлено тим, що в Шевченківському районі чи не найбільша заборгованість із зарплатні, а крім того, звідти надходило доволі багато сигналів про можливі зловживання в освітній галузі. Зокрема, пан Соколов зазначив про відомості щодо наявності мертвих душ серед вчительського колективу певних шкіл. „Саме виникнення комісії вже дало певний результат, оскільки за моїми даними, в деяких школах вже почали наводити порядок із „мертвими душами” – сказав він.

Водночас Роман Бабій розповів, що на телефон довіри, встановлений в головному управлінні освіти, зателефонувало дев’ятеро осіб і за двва факти були вивчені. Зокрема, як сказав пан Бабій, було попереджено збір коштів на подарунки вчителькам до восьмого березня, що його проводив батьківський комітет школи №99. Крім того, сьогодні почала працювати комісія від управління освіти у школі-інтернаті в Любені Великому, причому до її складу увійшли не тільки освітяни, але й представники КРУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *