ОСТАННІ НОВИНИ

Подивитися завтрашній матч "Карпат" зможе не більше двох тисяч вболівальників

|

На трибунах львівського стадіону «Україна» розчищено індивідуальних сидінь приблизно на 1500-2000 глядачів, – повідомив 16 березня на прес-конференції директор ЛКП «Спортресурс», депутат Львівської міськради Віталій Загайний.

Стадіон «Україна» спроможній вмістити більше як 27 тисяч глядачів. Тобто, наразі розчищено менше як десяту частину трибун «України». Віталій Загайний не бачить сенсу в розчищені усіх трибун, адже, на його думку, повний стадіон вболівальників не збереться.

Окрім трибун на стадіоні «Україна» розчищено також верхній прохід між секторами, тому якщо на четверговий матч між львівськими «Карпатами» та харківським «Арсеналом» прийде більше як 2000 глядачів, то, за словами Віталія Загайного, за матчем можна буде спостерігати, стоячи у проході над секторами.

«Ми не претендуємо, аби нашу роботу розцінювали як зразкову, але стадіон, на мою думку, зараз перебуває в цілком прийнятному стані», – зазначив Віталій Загайний.

Тому, що зараз уже розчищено частину трибун, бігові доріжки, прохід над секторами та прилеглу до стадіону територію, за словами Віталія Загайного, слід завдячувати працівникам стадіону, які пожертвували своїми вихідними і щодня працювали із самого ранку до заходу сонця.

На полі стадіону «Україна» снігу немає, але через погодні умови воно перебуває не в найкращому стані. Цієї ночі, за інформацією Віталія Загайного, газон знову буде накрито поліетиленовою плівкою, аби до матчу поле знову не засипало снігом, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *