ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські екстремали вирушили підкорювати Іран

|

Сьогодні, 15 березня, п’ятеро львівських студентів вирушили у «Автостопну експедицію в Іран», – повідомив Західну інформаційну корпорацію один з учасників експедиції Ігор Губіліт. Зі слів І.Губіліта, ця акція є першою і передбачає регулярне проведення міжнародних експедицій, мета яких – підкорення гірських вершин та глибин підводного світу, печер, а також веломандрівки, польоти на парапланах – усе те, що є викликом людським можливостям.

«Ця експедиція має закінчитися встановленням помаранчевого прапора на найвищій вершині Ірану – вулкані Дамаванд (5 671 м) та символічним вкиданням «Листа свободи від учасників «помаранчевої революції»» у Перську затоку, води Індійського океану. Маршрут пролягатиме через Росію у Грузію, де у Тбілісі відбудеться прес-конференція із зачитуванням «Листа свободи від представників «революції троянд». Далі – Азербайджан, Іран та повернення через Туреччину в Україну», – зазначив І.Губіліт.

Організаторами проекту є ГО «Підкова», Товариство екстремального мандрування «Вірус без Кордонів». Підтримку надали відділ роботи з молоддю Львівської міської ради, Молодіжна християнська організація «Витанія», Львівський дельтапланерний клуб «Кондор» та Львівська міська організація «Євроклуб».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *