ОСТАННІ НОВИНИ

В області створена акредитаційна комісія, що видаватиме дозволи турфірмам

|

За розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації №30 створена акредитаційна комісія з питань видачі дозволів на право здійснення туристичного супроводу фахівцям туристичного супроводу. Як повідомляє прес-служба ЛОДА, це розпорядження підготовлене відповідно до Закону України “Про туризм”, Наказу Держтурадміністрації України № 83 від 24 вересня 2004 року.

Комісія надватиме консультації. Здійснюватиме прийом заяв та документів на видачі дозволів у вівторок та четвер з 14.00-17.30, а видаватиме дозволи щоп’яниці з 15.00-16.30. Засідання Акредитаційної комісії відбувається два рази в місяць, видача дозволів – протягом 10 днів з моменту прийняття рішення Акредитаційною комісією.

Перелік документів для отримання дозволу:

Фахівці туристичного супроводу для отримання Дозволу мають подати Акредитаційній комісії заяву встановленого зразка (додаток 1), 4 фотокартки та наступні документи, завірені в установленому порядку:
1.

паспортні дані;
2.

копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;
3.

копію диплому про освіту (повна вища, базова вища освіта);
4.

копію документа про закінчення спеціальних фахових установ;
5.

копію посвідчення екскурсовода / гіда-перекладача, або іншого фахівця туристичного супроводу (старого зразка) у разі його наявності;
6.

копію документа про перепідготовку чи підвищення кваліфікації;
7.

копію трудової книжки;
8.

копію свідоцтва про державну реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності (якщо екскурсовод / гід – перекладач самостійно надає екскурсійні послуги або інший фахівець туристичного супроводу – послуги туристичного супроводу як суб’єкт підприємницької діяльності).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *