ОСТАННІ НОВИНИ

Визначено День боротьби із захворюваністю на рак молочної залози

|

Щорічно 20 жовтня в області проводитимуть Всеукраїнський день боротьби з захворюванням на рак молочної залози – йдеться у розпорядженні “Про підготовку та проведення Всеукраїнського дня боротьби з захворюванням на рак молочної залози”, яке днями підписав голова облдержадміністрації Петро Олійник, повідомляє прес-служба ЛОДА.


У зв’язку з цим, керівник області затвердив відповідні заходи з підготовки та проведення цього дня. Так, протягом року заплановані: проведення конференцій у Львівському онкоцентрі з нагоди ювілею проф. Гнатишака на тему “Сучасні методи діагностики та лікування раку молочної залози” та “Раннє виявлення раку молочної залози”; проведення занять в клубі “Амазонки” на тему “Реабілітація хворих після мастектомії”; організація кураторських виїздів лікарів мамологів у райони області; забезпечення роботи мамографічних кабінетів у медичних установах області; забезпечення належної співпраці з фірмою “Созорін” та Львівським протезним заводом щодо протезування грудної залози та інше.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови облдержадміністрації Ярослава Пітка.


Розпорядження підготовлене відповідно до Указу Президента України від 17 січня 2005 р. №42/2005 “Про Всеукраїнський день боротьби з захворюванням на рак молочної залози”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *