ОСТАННІ НОВИНИ

"Карпати" перемогли казахів і повернулися до Львова

|

Сьогодні львівські “Карпати” мали приземлитися у Львівському аеропорту, повідомляє прес-служба ФК „Карпати”. Якщо, звісно, не перешкодила негода.

А напередодні, 6 березня, команда провела останній контрольний матч на заключному тренувальному зборі в турецькому місті Кунду, що неподалік Антальї. “Карпати” зустрілися з представником вищої ліги Казахстану – командою “Шахтар” (Караганда, 8-е місце).

Гра пройшла при відчутній перевазі „Карпат” та у жорсткій боротьбі. Так через травми достроково залишили поле Микола Лапко та Руслан Платон, але за словами лікарів команди ці пошкодження є не надто серйозними. На початку гри (17-а хв.) після розіграшу штрафного удару у виконанні Віктора Бровченка вкотре відзначився на зборах Андрій Распопов, замкнувши головою передачу свого партнера по команді. В першому таймі також двічі міг відзначитись і Максим Фещук.

На 57-й хв. форвард „Шахтаря”, випередивши Євгена Шмакова, зумів влучно пробити впритул зі стійкою, встановивши рівновагу. Після цього не використали гольові моменти Александру Голбан та бразилець Батиста. І все ж, в кінці матчу „Карпати”, які і в матчі з „Женисом”, знову проявили волю до перемоги і на 86-й хв. після передачі Олега Тимчишина на побачення з воротарем вийшов Голбан і нападаючий технічно перекинув м’яч через воротаря „Шахтаря”. Тож перемога „Карпат” – 2:1.

Склад „Карпат” у цій зустрічі: Тлумак, Федорів, Распопов, Іщенко, Лапко (Тимчишин, 53), Бровченко, Годвін, Шмаков (Веприк, 58), Сучков, Батиста (Голбан, 62), Фещук (Платон, 62, Микуляк, 83).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *