ОСТАННІ НОВИНИ

Вартість активів під управлінням КУА „Оптіма-Капітал“ перевищила 6 млн. грн.

|

КУА „Оптіма-Капітал“ оголошує про додаткове розміщення інвестиційних сертифікатів диверсифікованих пайових інвестиційних фондів „Збалансований“ та „Надійний“ на загальну суму 1 млн. грн.

Таким чином, загальна вартість активів під управлінням КУА „Оптіма-Капітал“ перевищила позначку 6 млн. грн.

Раніше повідомлялося про те, що КУА „Оптіма-Капітал“ та АТ „Кредит Банк (Укоаїна)“ підписали угоду „про надання послуг з розміщення та викупу цінних паперів ІСІ“. Така угода між банківською установою та компанією з управління активами по створенню роздрібного ринку інвестсертифікатів підписана в Україні вперше.

Довідка про компанію

Компанія з управління активами (КУА) „Оптіма-Капітал“ входить у групу компаній „Оптіма“, яка об’єднує фінансову компанію „Оптіма-фінанс“ та компанію „Оптіма-Інвест“. Групу було створено як універсальну фінансову інституцію (інвестиційний банк) з метою забезпечення клієнтів максимально можливим набором послуг на фінансовому ринку

Довідка про пайові інвестиційні фонди

Пайовий інвестиційний фонд (ПІФ) – відносно новий фінансовий інструмент на українському фондовому ринку і є одним з інструментів розміщення вільних коштів.

У Російській Федерації сума активів під управлінням складає 219 млрд. RUR Ставки дохідності коливаються в межах від 15% до 70%.

Обсяг ринку американських фондів спільного інвестування сягає 1,9 трильйона USD.

Сума активів під управлінням польських ІСІ сягає 10 млрд. USD.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *