ОСТАННІ НОВИНИ

Комітет підприємців Львівщини обурений поведінкою певних депутатів ВРУ - відкритий лист

|

Громадська організація Комітет підприємців Львівщини звернулася із відкритим листом до Голови ВРУ Володимира Литвина, у якому висловлює обурення діями певних груп та фракцій Верховної Ради, які заблокували внесення змін до роботи митної служби. Подаємо текст листа:

“Ми, громадська організація, Комітет Підприємців Львівщини, відчули і підтримуємо позитивні зрушення, що почали надходити від найвищого керівництва держави, а саме Президента та Уряду України. Такими імпульсами для підприємців стали: круглий стіл, ініційований Прем’єр-міністром України, відставка керівника Державної митної служби України Миколи Каленського, призначення на посаду Голови Державної податкової Адміністрації України фахового фінансиста п. Кірєєва.

Але поряд з цим нас непокоїть сьогоднішня ситуація і надалі. Приводом цьому стала вчорашнє сесійне засідання Верховної Ради України, на якому народні депутати відмовились включити до порядку денного законопроект про внесення змін до Митного кодексу України.
Ситауція на митниці зараз вкрай напружена. Зупинка центрального сервера Державної митної служби України, кілометрові черги, що утворилися по обидва боки кордону, фактичний саботаж митниками виконання своїх безпосередніх функцій чітко вказують на необхідність внесення певних змін та коректив на законодавчому рівні, які сприяли б вирішення даної проблеми.

Але вчорашнє голосування у Верховній Раді показало, що не всі парламентарі переймаються вирішенням нагальних проблем. Ми, Комітет Підприємців Львівщини, глибоко обурені такою ситуацією і висловлюємо свій протест проти позиції певних груп та фракцій найвищого законодавчого органу в країні, які фактично заблокували вирішення конкретного питання щодо врегулювання правового поля здійснення зовнішньо-економічних операцій.
Ми хочемо нагадати цим депутатам Верховної Ради України, що незабаром наступні парламентські вибори і для нас важливим є сумлінне виконання делегованих Вам повноважень громадянами України впродовж всієї каденції, а не в переддень чергових парламентських виборів. Ми знаємо, що наші вимоги є законними і віримо в справедливе правове вирішення їх в інтересах економіки України в цілому.

Ми вимагаємо змін!

Комітет Підприємців Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *