ОСТАННІ НОВИНИ

Москаль попросив пробачення у Лесі Гонгадзе

|

Заступник міністра внутрішніх справ України Геннадій Москаль сьогодні попросив пробачення у матері вбитого журналіста Георгія Гонгадзе Лесі через причтеність до цього злочину працівників міліції . „Від імені усього міністерства я хочу поросити пробачення у матері Георгія Гонгадзе, якщо вона захоче нам це простити” – сказав він.

Водночас Г.Москаль підкреслив, що у зв’язку із справою Гонгадзе міліція вимазалася натсільки, що він не знає, чи зможе і коли вона зможе від цього бруду відмитися. „У нас тепер жодного чистого місця на уніформі немає, а якщо й знайдеться, то треба його замазувати тим же брудом” – сказав заступник міністра.

За його словами, міліція не буде нічого укривати від прокуратури у розслідуванні справи Гонгадзе, тому що віднаходження убивць Георгія – це політична воля Президента. Він також заявив, що міліція буде тісно працювати із прокуратурою по справах, пов’язаних із участю працівників міліції в передвиборчій кампанії. Зокрема, він зазначив, що найближчим часом проти декого із колишніх заступників міністра внутрішніх справ Білоконя будуть порушені кримінальні справи, зокрема, щодо інциденту біля ЦВК, коли постраждало кільканадцять осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *