ОСТАННІ НОВИНИ

Видаватимуть довідник „Фахових жінок”

|

Представники Західноукраїнського центру «Жіночі перспективи» мають намір видати два довідники: для ЗМІ – довідник «Фахових жінок» та для владних структур – довідник «Жіночий резерв», – повідомила заступник директора Західноукраїнського центру «Жіночі перспективи» Марта Чумало.


Довідник «Фахових жінок» вміщуватиме перелік перспективних жінок Львівщини, котрі досягли успіху у різних галузях. Він розрахований на те, аби журналісти могли запрошувати цих жінок до себе як експертів, робити з ними інтерв’ю. «Не таємниця, що ЗМІ роблять усю політику та погоду. Такий довідник полегшить журналістам пошук потрібних експертів», – зазначила М.Чумало.


Щодо «Жіночого резерву», то зі слів заступника директора центру, «спробують знайти жінок, які є фаховими та мають добрий досвід, аби зайняти ту чи іншу посаду, наприклад голови РДА. Цей довідник змусить чоловіків при владі задуматися, що є такі жінки, і на аргумент, що таких жінок немає, ми завжди зможемо показати цю книжечку», повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *