ОСТАННІ НОВИНИ

Регіональний інформаційний пункт буде створено у Львові

|

Регіональний інформаційний пункт відповідно до Програми добросусідства Україна – Польща – Білорусь постане у Львові, повідомила сьогодні виконавчий директор Агенції регіонального розвитку та європейської інтеграції Оксана Музичук під час наради-семінару у Львівській ОДА.

«Основною функцією Регіонального інформаційного пункту стане спрощення подання проектів в межах Програми добросусідства. Наприклад, у потенційного розробника проекту виникли будь-які запитання, а технічний секретаріат розміщується у Варшаві. І хоча у ньому працюватимуть люди з Білорусі та України, проте одна справа – дзвонити телефоном до Варшави, інша – дзвонити до Львова. Більше того, очевидно, що для багатьох простіше приїхати до Львова, аніж до Варшави», – зазначила виконавчий директор Агенції регіонального розвитку та європейської інтеграції пані Музичук.

«Оголошення про набір проектів на конкурс буде можливим тоді, коли між Україною і ЄС підпишуть фінансову угоду на 2005 рік, відповідно до якої будуть задіяні кошти з бюджету TASIS, призначені для транскордонного співробітництва», – зазначила вона, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *