ОСТАННІ НОВИНИ

Проблема законності функціонування ринків буде вирішена на наступній сесії міськради — Михайло Задорожний

|

Основна проблема ринків — законність їх функціонування, буде вирішуватися на наступній сесії Львівської міськради, про це повідомив начальник управління торгівлі Михайло Задорожний. Зокрема, найбільшої уваги потребує ринок по вул.. Рапопорта, який не сплачує зборів до міського бюджету.

Сьогодні близько 50 працівників „Привокзального”, „Краківського”, „Південного” ринків пікетували сьогодні Львівську міськраду, протестуючи проти сплати орендної платні. До пікетувальників вийшли міський голова Львова Любомир Буняк, заступник міського голови з питань промисловості та підприємництва Володимир Янів та начальник відділу торгівлі Львівської міськради Михайло Задорожний, які пообіцяли вирішити це питання.
Як раніше повідомляло агентство, незаконними на даний час також є ринки „Вернісаж” на пл.. Вічевій, ринок автомобілів і запчастин на вул.. Перфецького, а також книжковий ринок біля пам’ятника І.Федорову.

На території міста функціонує 39 ринків, в тому числі 18 продовольчих, 15 непродовольчих, 6 змішаних. У 2004 році припинили діяльність 3 ринки, передає «Гал-info».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *