ОСТАННІ НОВИНИ

Представники „Сили народу” у Яворівському районі звернулися до нардепа Яворівського

|

Політичні партії коаліції „Сила народу” у Яворівському районі під час учорашньої зустрічі з кандидатом на голову Яворівської РДА звернулися з відкритим листом до народного депутата України Володимира Яворівського. У відкритому листі вони закликають його толерантніше висловлюватися та рахуватися з думкою політичних союзників. Подаємо лист повнотекстово:

Політичні партії коаліції „Сила народу” спільно подолали збанкрутілий режим Кучми і обрали народного президента України В. Ющенка. Однак, при формуванні влади на місцевому рівні, зокрема, у Яворівському районі позиція політичних партій переможниць і Ваша особиста розходяться з незрозумілих причин. Всупереч рішенню голови Львівської ОДА щодо кандидатури Р. Новоженця (координатора „Сили народу” по виборах президента у 124 в.о) на голову Яворівської РДА, ви намагаєтесь нав’язати громадськості іншу особу, яка не користується авторитетом в районі, не має управлінського досвіду і не підтримується жодною громадсько-політичною організацією.


Просимо Вас надалі більш толерантно висловлюватися на адресу політичних союзників, рахуватися з думкою партій та підтримувати кадрову політику голови ЛОДА П. Олійника по кардинальному оновленні влади.

Під листом підписалися голова Яворівського районного осередку УРП „Собор”, депутат облради М. Барбара, голова Яворівської РО КУН М. Шпільман, голова Яворівської РО „Батьківщина” І. Стецькович, голова Яворівськї РО „Наша Україна” Б. Пташкін та голова Новояворівської МО УНП Ю. Гельнер.

Як повідомив „Львівський портал” заступник голови ЛОО УРП „Собор” Віталій Ілик, у відкритому листі, власне, йдеться про кандадатуру Віталія Домашовця, викладача одного з Львівських навчальних закладів, адвоката підсудного у справі Скнилівської трагедії, кандидатуру якого В. Яворівський начебто взяв під свою протекцію. Де речі, В. Ілик наголосив, що В. Домашовець близько пів року тому був виключений з лав „Батьківщини”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *