ОСТАННІ НОВИНИ

Розпочався турнір з хокею серед школярів

|

Сьогодні на катку спортивного комплексу «Медик» урочисто відкрився турнір з хокею серед дітей шкільного віку, участь у якому візьмуть 6 команд. Організатором турніру виступили відділ роботи з молоддю та відділ спорту управління культури Львівської міськради. Як повідомила Західну інформаційну корпорацію спеціаліст відділу роботи з молоддю Олена Конрад, на цьому турнірі представлені команди з усіх шести районів Львова.

Турнір проводитиметься за коловою системою і триватиме до 18 березня. За інформацією О.Конрад, організацією дитячих команд займалися УДЮМК кожного району Львова. З хокейною екіпіровкою командам допоміг львівський ХК «Беркут».

Ці змагання проводяться уже другий рік поспіль. Минулого року турнір відбувався на трьох катках. Цього ж року, за словами О.Конрад, через погодні умови вдалося організувати хокейні ігри тільки на катку СК «Медик». Як повідомив начальник відділу роботи з молоддю Львівської міськради Дмитро Пушкарьов, оренда катка «Медик» здійснюється на пільгових умовах. За його словами, на ці змагання відділ виділив 3,5 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *