ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські регіонали пропонують центральному проводу партії йти на парламентські вибори самостійно

|

Партія регіонів йтиме на вибори 2006 року самостійно, не вступаючи в виборчі блоки з іншими політичними силами – таке рішення було прийнято на VI конференції Львівської обласної організації Партії регіонів 26 лютого. На цій конференції було сформульовано завдання ради, виконкому обласного відділення Партії регіонів, міських, районних і первинних організацій — зміцнення організаційної та ідейно-політичної єдності партійних рядів, рішучу відсіч спробам принизити політичну роль Партії регіонів в суспільному житті Львівської області.
На конференції також було прийнято рішення розірвати стосунки з організаціями і структурами колишньої влади, які „дискредитували себе перед народом”.
„Безумовно, сьогодні як партія в цілому, так і її регіональні структури перебувають в опозиції до нинішньої влади. Проте, це не означає, що ми не співпрацюватимемо з нею у тих випадках, коли вона системно виконуватиме всі дані в ході президентської кампанії обіцянки. Якщо ж влада цього не робитиме чи ошукуватиме суспільство, залишаємо за собою право на рішучу та конструктивну критику на її адресу в рамках Конституції і діючих законів”, — зазначено у прес-релізі ЛОО Партії регіонів.
26 лютого також було затверджено звернення VI конференції львівського відділення Партії регіонів до членів партії, звернення до VIІ з’їзду Партії регіонів.
Як повідомляло агентство, 26 лютого робота конференції була перервана через анонімне повідомлення про замінування приміщення готелю „Гетьман” у Львові. Проте делегати конференції, помолившись у церкві, продовжили роботу конференції у приміщенні готелі на ринку „Південний” – повідомляє “Вголос” з посиланням на прес-секретаря ЛРВ Партії регіонів Юрія Кріля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *