ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські соціалісти пішли в опозицію

|

Львівські соціалісти переходять в опозицію до обласної влади, про це повідомив перший секретар ЛОК СПУ Євген Таліпов. „Таку владу ми підтримувати не будемо. Ми, соціалісти, готові перейти у опозицію, я ж особисто сьогодні заявляю протест і відмовляюся від діалогу з керівництвом області, більше того сьогодні до Львова для зустрічі з обласним керівництвом відмовився приїхати нардеп Мельничук, який, як відомо, курує роботу ЛОК СПУ, адже вважає подальший діалог з обласною владою не можливим”, ― сказав Євген Таліпов.
Євген Таліпов зазначив, що соціалісти вважають, що керівництво області проводить згубну кадрову політику, а також реально займається не вирішенням задекларованих проблем області, а підготовкою до наступних парламентських і місцевих виборів.
„Ми не задоволені підходом до кадрової політики голови Львівської ОДА. ОДА створена по принципу вірності, а не у відповідності політичних домовленостей. Кадрова політика не повинна бути келійною. Вважаю також, що влада сьогодні реально займається підготовкою до виборів, а не проблемами регіону”, ― сказав Євген Таліпов.
На запитання чи буде перехід у опозицію оформлений документально, Євген Таліпов зазначив: „Пленум ЛОК СПУ звернувся до президента, голови Львівської ОДА та лідера СПУ із заявою, в якій висловлені наші вимоги і наша невдоволеність тим, що відбувається. Проте ми не тільки не почули відповіді на це звернення, але й нам стали натякати, що ми вже набридли новій владі із своїми пропозиціями і претензіями. Колись нам казали, що прийде Янукович – соціалістів знищать, прийде Ющенко – нас кинуть. Нажаль, скидається на те, що це правда”, ― зазначив Євген Таліпов, поідомляє “Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *