ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник знайшрв на Львівщині економічне злочинне угрупування

|

“На Львівщині діє злочинне угруповання, яке займається банкрутством підприємтсв і збагачується на цьому” — заявив голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник. “Я розмовляв із Петром Порошенком, який володіє усією інформацією по цьому угрупованню, яке має і політичне лоббі і своїх людей у податковій, прокуратурі, господарствкому суді, СБУ і УВС” — продовжив він. “Як, наприклад, господарський суд може приймати рішення про санацію ВАТ “Львівприладу” приватною фірмою на суму 5 млн. грн. Це ж безцінь. Або інший приклад ВАТ “Львівсільмаш” був спочатку оцінений у 98 млн. грн, але через деякий час переоцінений у 18 млн. грн і санований іноземній прватній структурі” — обурився Олійник. За його словами, вже на початку наступного тижня розпочне роботу комісія із аудиту приватизаційних операцій із підприємствами-банкрутами.

“Я закликаю державних службовців перестати працювати на злочинців!” — наголосив голова ЛОДА. “Якщо ж вони цього мого попередження не зрозуміють, то матимуть серйозні проблеми із законом”.

Олійник також повідомив, що зустрічався із міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком, а також міністром транспорту Євгеном Червоненком. З обома він погоджував кадрові питання. Так за підсумками розмов, Олійник повідомив, що у Львівській області будуть серйозні кадрові зміни в міліції, а також буде змінено усіх керівників державних транспортних підприємств, окрім керівника Львівської залізниці. Таке рішення Олійник пояснив тим, що ці люди, які зараз займають високі посади не вміють працювати в нових умовах. Голова ЛОДА також повідомив, що у Львові буде продовжувати діяти інститут внутрішніх справ, який перетвориться на Західний регіональний інститут, повідомляє „Гал-info”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *