ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОО УНП делегувала на партійний з’їзд 219 партійців

|

Завтра в Національному палаці “Україна” відбудеться VІ з’їзд Української народної партії. У його роботі візьмуть участь 2810 делегатів. Від Львівської області на з’їзд поїде 219 делегатів та 30 гостей – повідомляє прес-служба ЛОО УНП.

У роботі VІ з’їзду Української народної партії візьмуть участь делегації з інших країн – за інформацією Секретаріату УНП, на сьогодні підтверджено участь представників Австрійської народної партії, польської парламентської партії “Право і справедливість”, Християнсько-демократичного союзу Німеччини, Християнсько-соціального союзу Німеччини, Грецької народної партії. З’їзд відвідають також представники понад десяти правоцентристських партій з пострадянських країн, а також більше десяти депутатів національних та Європейського парламентів. Це буде найбільший за своїм представництвом партійний з’їзд в Україні.

Цей з’їзд – звітно-виборний, серед головних його питань – обрання нового керівництва організації. Обрання голови партії відбудеться таємним голосуванням; буде обрано заступників голови УНП, Центральний провід та Раду партії. 13 лютого обласна конференція ЛОО УНП запропонувала підтримати кандидатуру Юрія Костенка на посаду голови УНП, а кандидатуру голови ЛОО УНП, народного депутата України Олекси Гудими – на посаду першого заступника голови партії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *