ОСТАННІ НОВИНИ

Рятувальники просять бути максимально обережними

|

У зв’язку з погіршенням погодніх умов ГУ МНС у Львівській області занепокоєне зростанням ймовірності виникнення надзвичайних ситуацій. Як зазначено у повідомлені, яке сьогодні розповсюдив прес-центр управління, серед найбільш характерних загроз безпеці життєдіяльності населення є утворення значних площ з ожеледицею на дорогах і тротуарах, падіння снігу та льодових бурульок з дахів, утворення крихкого льоду на водоймах. Через сильні опади не виключають ускладнення або виникнення окремих надзвичайних ситуацій у комунальному господарстві, енергетиці, зв’язку.

Відтак, ратувальники звертаються до громадян із закликом проявляти особливу пильність та обережність при використанні обігрівачів, газового і електричного обладнання та устаткування; утримуватися від виходу на лід та не допускати на нього дітей. Радять також утриматись від подорожей автомобілем, походів у гори, ліс та одиночних переходів на далекі відстані навіть у межах одного населеного пункту.

„Окремо звертаємося до керівників підприємств, установ та організацій з проханням виявити підвищену увагу при використанні електричного, газового, обігрівального та іншого обладнання на виробництві. Особливого піклування потребують системи життєзабезпечення та енергопостачання міст, населених пунктів, підприємств та установ” – наголошено у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *