ОСТАННІ НОВИНИ

Від ринкового збору місто отримало 5 мільйонів 400 тисяч гривень

|

Від ринкового збору до міського бюджету міста Львова минулоріч надійшло 5 мільйонів 400 тисяч гривень. А це на 303 тисячі більше, ніж у 2003 році , – відзвітував на сьогоднішньому пленарному засіданні сесії Львівської міської ради заступник міського голови з питань промисловості та підприємництва Володимир Янів.

Однак, заступник мера також відзначив, що торік окремі ринки зменшили перерахунки ринкового збору порівняно з 2003 роком. Зокрема, ТзОВ “АЙПІЄ-Л” (ринок ”Південний”) – на 17%, ТзОВ „Ярмарок” (вулиця Широка,65) – на 6%, ТзОВ „Краківський ринок” – на 3%, ТзОВ „Сихівське” – на 6% і ТзОВ „САТО” (вулиця Стрийська,202) – на 10%.

Проблемним питанням, за словами пана Яніва все ще залишаються неврегулювані земельні відносини з ринком „Південний”. „Для того, щоб провести інвентаризацію ринку потрібно щонайменше два місяці”, – заявив заступник мера.

Крім цього, Володимир Янів, повідомив, що й досі місто недостатньо ефективно використовує цілісні майнові комплекси, передані на тривалі терміни оренди ринкам „Краківський”, „Стрийський”, „Новий”, „Підзамчівський” та „Винниківський”.

На території Львова сьогодні функціонує 39 ринків – 18 продовольчих, 15 – непродовольчих та 6 змішаного типу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *