Соціалісти передали СБУ пропозиції щодо подолання корупції

|

Сьогодні перший секретар Львівського обласного комітету СПУ Євген Таліпов передав начальнику УСБУ у Львівській області Володимиру Хімею пропозиції щодо подолання корупції серед представників влади в област – повідомив Євген Таліпов. „Соціалісти перш за все вимагатимуть розслідування і доведення до судового розгляду справ щодо корупційних дій екс-керівників обласних митниці (Тараса Козака), ДПА (Мирослава Хом’яка). а також міліції (Олега Сала) і його першого заступника (Василя Скіби), які налагодили систему хабарів і корупції в області. Про це ми говорили сьогодні з Володимиром Хімеєм”, ― розповів Євген Таліпов.

Євген Таліпов повідомив, що досягнуто домовленість про те, що соціалісти і надалі інформуватимуть керівництво обласної СБУ про корупційні дії представників обласної влади. Володимир Хімей, у свою чергу, повідомив першого секретаря обласної організації СПУ про те, що зараз керівники силових та правоохоронних органів Львівщини працюють над вироблення системних і конкретних заходів щодо подолання корупції в області, ― розповів Євген Таліпов.

Євген Таліпов також наголосив, що СПУ не вимагало і не вимагає звільнення Володимира Хімея з посади начальника УСБУ у Львівській області.

„Ми не вимагаємо звільнити Хімея. Він нормальна, порядна людина, професіонал своєї справи. Ми вимагаємо від СБУ і прокурора та міліції виробити конкретні заходи по боротьбі з корупцією, контрабандою та іншими порушення законності”, ― сказав він.

Раніше у електронних ЗМІ було поширено інформацію про те, що ЛОК СПУ виступає за звільнення Володимира Хімея з посади начальника УСБУ у Львівській області, повідомляє „Вголос“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *