ОСТАННІ НОВИНИ

Марчук помітив Тягнибока

|

Голова політичної партії „Партія Свободи“ Марчук надіслав офіційну відповідь на вчорашню заяву народного депутата Олега Тягнибока, повідомляє „Обком“.

„Розповсюджена 22 лютого 2005 р. лідером Всеукраїнського об`єднання „Свобода“ Олегом Тягнибоком заява про те, що політична партія „Партія Свободи“ нібито створена для того, щоб дискредитувати очолювану ним організацію, не має ніякого відношення до Партії Свободи“, – говориться в заяві.

„Подарований паном Тягнибоком українському суспільству досвід політичної зради своїх партнерів по коаліції є достатнім свідченням того, що дискредитувати діяльність ВО „Свобода“ гірше, ніж його лідер, не зможе ніхто.

Пан Марчук нагадав Тягнибоку про те, що той був виключений із фракції „Наша Україна“ у Верховній Раді за ксенофобські та антисемітські заяви.

“Що ж стосується клонів“, – пише Марчук, – „то нагадаємо що ВО „Свобода“ є клоном самого себе: раніш воно називалося „Соціал-національною партією України“ і було змушено перейменуватися під тиском політичних обставин – тому що через коричневий колір його не брали в блок партій націонал-демократичного напрямку“ – вказується в заяві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *