ОСТАННІ НОВИНИ

„Нафтогаз України” виділить п’ять мільйонів гривень на газифікацію львівських сіл

|

Голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник учора зустрівся з головою правління НАК „Нафтогаз України“ Юрієм Бойком. Під час розмови було вирішено продовжити термін дії Рамкової угоди між Львівською облдержадміністрацією та НАК „Нафтогаз України“, – повідомила прес-секретар голови ЛОДА Іванка Попович.

У цьому році, згідно домовленостей та продовженням терміну дії Рамкової угоди, НАК „Нафтогаз України“ виділить 5 млн. грн на газифікацію населених пунктів Львівщини та 8 млн. грн на будівництво закладів охорони здоров’я.

„Практика попередніх двох років підтвердила доцільність тісної співпраці облдержадміністрації та НАК ”Нафтогаз України” щодо розвитку підприємств нафтогазової промисловості та соціальної інфраструктури підприємств на території Львівщини, які були затверджені Рамковою угодою у 2003 році та спільним рішенням у 2004 році,” — заявив Петро Олійник.

На його думку, завдяки підтримці НАК ”Нафтогаз України” було забезпечено планові обсяги видобутку нафти і збільшено обсяги видобутку газу на понад 5% в порівнянні з 2003 роком. Також було завершено ремонт та будівництво 7 шкіл, проведено газифікацію 37 населених пунктів з залученням дольової участі підприємств НАК ”Нафтогаз України” і дозволило в цілому по області провести газифікацію 98 сіл, що в тричі перевищує показник 2003 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *