ОСТАННІ НОВИНИ

Перший „Хлібзавод” випікає нові види хліба

|

Підприємство-учасник корпорації “ЕкоЛан” ВАТ “Хлібозавод” N 1 з початку року випікає нові види хліба – “Селянський формовий” та “Пряний” (житній з тмином). Завдяки особливій технології випікання термін свіжості хліба продовжений. Готують тістову заготовку за рецептами, які використовували ще наші прабабці, – повідомляє відділ інформації корпорації “ЕкоЛан”.

На думку, головного технолога хлібного управління корпорації Любові Петришин, нові види хліба мають задовольнити попит тих покупців, які планують якесь застілля чи урочистість.

Нині “Хлібозавод” N1 протягом однієї доби випікає по півтонни хліба “Селянського” та “Пряного”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.