Зареєстрували 590 юридичних осіб

|

За період діяльності управління державної реєстрації, починаючи з червня 2004 року зареєстровано понад 590 новоутворених юридичних осіб, зареєстровано 1187 змін до установчих документів юридичних осіб, внесено до єдиного державного реєстру відомості про зареєстровані юридичні особи 2333 одиниць – повідомляє прес-служба міськради з посиланям на начальника управління Володимира Дуду. Видано 49 свідоцтв про державну реєстрацію, скасовано державну реєстрацію понад 45 юридичних осіб. За цей період також зареєстровано 2478 фізичних осіб – підприємців, внесено до Єдиного державну реєстру 963 відомості про підприємців.

Скасовано державну реєстрацію 156 фізичних осіб -підприємців, замінено свідоцтва про державну реєстрацію 59 особам. Від реєстраційної діяльності управління до міського бюджету вже поступили кошти в сумі 260 тисяч гривень. В управління поступило 3386 звернень від юридичних та фізичних осіб.

Довідка: Управління державної реєстрації Львівської міської ради є виконавчим органом ради з правами юридичної особи, який створений відповідно до ухвали сесії Львівської міської ради від 15.04.2004 р. № 1170 „Про внесення змін до структури виконавчих органів Львівської міської ради“. До компетенції управління належить здійснення державної реєстрації юридичних та фізичних осіб – підприємців, реєстрації змін до установчих документів юридичних осіб, скасування державної реєстрації юридичних та фізичних осіб – підприємців, здійснення інших процедур, пов`язаних з державною реєстрацією. Щоденно працює архів управління, в якому зберігаються реєстраційні справи суб`єктів підприємницької діяльності за весь період реєстраційної діяльності міськвиконкому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *