ОСТАННІ НОВИНИ

Галолівці та профспілчани керамзаводу пікетуватимуть обласну прокуратуру

|

Завтра з 11 години профспілка „Захист Праці” ВАТ „ГалОл” та незалежна профспілка ВАТ „Львівський керамічний завод” проводитимуть спільне пікетування Львівської обласної прокуратури, повідомляє прес-служба „Захисту Праці”.

Серед основних вимог, які висуває ВАТ „ГалОл”: встановити адреси фірм-покупців ТзОВ „Енерготехпром” та „ФК-груп” і забезпечити явку відповідальних осіб в суд; встановити статус арбітражного керуючого ВАТ „ГалОл” І. Поліщука та відповідно виконавчого директора О. Яворського, який на сьогодні представляє в судах інтереси ВАТ „ГалОл”; відкриття кримінальної справи за фактом зникнення значнрої кількості спецпосуду, виробленого з дорогоцінного металу та встановлення законності продажу об’єкту соціально-побутового призначення та ряду інших об’єктів, а також встановити власників баз відпочинку, які перебували на балансі підприємства.

Натомість, ВАТ „Львівський керамічний завод” вимагатиме проведення детальної перевірки та встановлення законості за фактом продажу майна у будинку по вулиці Роксоляни, 51 у Львові, а також встановлення фактів порушення прав акціонерів адміністрацією керамзаводу, гарантованих ЗУ „Про господарські товариства”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *