ОСТАННІ НОВИНИ

Тягнибок обізвав партію Марчука „гебістським клоном”

|

Всеукраїнське об’єднання “Свобода” заявляє, що ніколи не підтримувало Євгена Марчука та не має жодного стосунку до його чергового політпроекту під назвою “Партія свободи”. Подаємо заяву ВО „Свобода” повнотекстово:

“Всеукраїнське об’єднання “Свобода” вважає, що створена екс-секретарем Ради національної безпеки і оборони України Євгеном Марчуком Партія свободи має на меті виключно політтехнологічне завдання. Цей “клон” вже працює на дискредитацію Всеукраїнського об’єднання “Свобода”, яке здобуло визнання як українозахисна політична сила. Після інтенсивного висвітлення в ЗМІ установчого з’їзду цього політпроекту Марчука до ВО “Свобода” продовжують надходити запитання вкрай здивованих громадян.

Заявляємо, що Всеукраїнське об’єднання “Свобода” ніколи не підтримувало Євгена Марчука та не має жодного стосунку до його чергового політпроекту під назвою “Партія свободи”.

Технологія клонування кандидатів, масово використана на парламентських виборах 2002-го, повертається. Згадаймо як тогочасна влада виставляла в багатьох округах однофамільців опозиційних кандидатів. Таким чином здійснювалася спроба ввести в оману виборців та вкрасти голоси у неугодних режиму політиків. Нас обурює, що сьогодні такі ж методи застосовуються проти національних сил.

Особистий друг родини Кучми, колишній генерал КГБ Євген Марчук вже має досвід участі у політтехнологічних передвиборчих шоу. Нагадаємо, що на виборах 1998 року гр. Марчук проскочив до парламенту у першій п’ятірці партсписку СДПУ(о) пліч-о-пліч з Кравчуком, Медведчуком, Суркісом. Згадаймо, як на президентських виборах 1999 року гр. Марчук, лукаво розігрував роль “генерала-опозиціонера”, “українського Піночета”. Лише спровокована гр. Марчуком так звана “Канівська четвірка” дозволила Леоніду Кучмі вдруге виграти президентські перегони, за що “генерал-опозиціонер” отримав від Л. Кучми посаду секретаря РНБО України.

Переконані, що новостворена Партія свободи є черговим політтехнологічним проектом “під вибори” і працюватиме на дискредитацію Всеукраїнського об’єднання “Свобода”. Останні заяви Євгена Марчука про те, що його партія братиме участь у парламентських виборах 2006 року, лише підтверджує нашу занепокоєність.

Вважаємо, що проект “Партія свободи” – лише перша ластівка з майбутнього переліку політичних клонів, партій-кіллерів, котрі почали з’являтися на політичній карті України після помаранчевої революції. Упевнені, що це – одна зі складових плану колишньої влади, який передбачає масштабний реванш за поразку на президентських виборах.

Всеукраїнське об’єднання “Свобода” й надалі продовжуватиме відстоювати інтереси Української нації. Ми виступаємо за проведення люстрації та вимагаємо оприлюднення списків агентури КГБ.

Голова ВО “Свобода”, народний депутат України Олег Тягнибок.

“Вголос“

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *