Бродівський район співпрацюватиме із Перемишльським повітом

|

Транскордонну співпрацю між Бродівським районом і Перемишльським повітом Республіки Польщі налагодили члени комісії Бродівської районної ради з питань підприємництва, зовнішньоекономічних відносин та інвестицій. На початку цього року депутати райради Богдан Семчук, Володимир Мельничук, Леонід Буна, а також підприємці Ігор Клим та Ігор Криськів своїм коштом здійснили поїздку до Польщі, під час якої досягли низки домовленостей та обговорили план спільних дій.

Делегація провела зустрічі з президією Регіональної економічної палати та керівництвом Агенції регіонального розвитку в Перемишлі, – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації у Бродівському районі.

Відтак, 24-25 лютого в Перемишлі відбудеться Міжнародна конференція під патронатом консулів України та Польщі за участі керівників митних та інших прикордонних структур. На конференцію запрошено 30 підприємців із Бродівського району. Її учасники мають намір налагодити партнерські відносини, презентувати нові програми використання коштів ЄС для реалізації українсько-польських ініціатив. Наступна зустріч відбудеться у квітні-травні цього року також у Польщі. 15 підприємців з Бродівського та 15 із Перемишльського повіту візьмуть участь у навчанні з питань економічної співпраці. Протягом 2005 року заплановано також робочі семінари (червень), Транскордонний форум економічного співробітництва у Перемишлі, на який запрошено 50 осіб з Бродівського району (серпень).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *