Проплату боргів ЗахОКу за спожите тепло відтермінували

|

Внаслідок вчорашніх переговорів між ВАТ “Львівгаз” та ЗахОК, які відбувалися у Львівській облдержадміністрації, було домовлено відтермінувати до 25 лютого проплату боргів ЗахОКу перед “Львівгазом” за спожите тепло відомчими будинками, повідомив Заступник командувача військ західного оперативного командування з питань будівництва та розквартирування військ, начальник квартирно-експлуатаційного управління ЗахОКу полковник Олександр Овчаренко.

Як зазначив полковник, таку домовленість вдалося досягнути враховуючи те, що ЗахОК майже проплатив раніше домовлену суму у 72 тис. грн. за борги мешканців відомчого будинку на Стрийській, повідомляє „Гал-info”.

Окрім того, за його словами, Міністерство оборони нарешті підписало із Держказначейством рішення про схеми протокольного розрахування, через відсутність якого, Міноборони не могло надати жодних проплат в регіони, в тому числі і ВАТ “Львівгазу”.

Напередодні голова ЛОДА Петро Олійник зустрічався із головою РНБО Петром Порошенком, з яким обговорював питання відключень тепла у відомчих будинках КЕЧів ЗахОКу. “Адже це питання є складним і потребувало втручання найвищого керівництва держави” — прокоментував Петро Олійник.

Як відомо, на минулому тижні ВАТ “Львівгаз” відключив від тепла відомчі будинки ЗахОКУ по вулиці Стрийській, а також під загрозою відключення теплоенергії опинилися будинки в Стрию, Кам’янці-Бузькій, смт. Старичі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *