ОСТАННІ НОВИНИ

Батькам загиблої в Іраку Віри Петрик вручили орден “За мужність”

|

Сьогодні у Центральному обласному відділенні військового госпіталю відбулося урочисте вручення посмертно ордену “За мужність” батькам загиблої в Іраку санітарного інструктора, старшого сержанта Віри Петрик. Нагороду вручив заступник командувача військами ЗахОК з гуманітарних питань Віталій Омельченко та голова ЛОДА Петро Олійник. П. Олійник наголосив, що його двері завжди відкриті для батьків і дав їм всі свої контактні телефони.

А В. Омельченко повідомив, що синові Віри Петрик Віталієві запропонують вчитися у ліцеї ім. Героїв Крут, а також – що питання про надання житла у Львові вже розглядає міністерство оборони і незабаром воно буде вирішено.

Віталій Омельченко наголосив, що Віра Петрик була однією з перших, хто кинувся рятувати військових і вона загинула борячись за людське життя. Як виявилося, мати Євгенія та Іван Петрик вперше дізналися такі подробиці про смерть доньки.

Під час зустрічі наголошували, що двері ЗахОК та адміністрації завжди відкриті для родини Віри Петрик та що вони можуть звертатися зі своїми проблемами.

Мати подякувала Президенту, військовим та голові ЛОДА за підтримку, а також за те, що їм допомагають лікуватися у цьому госпіталі. Вона повідомила, що вони просили провести їм телефон та надати житло у Львові.

Як повідомив керівник прес-служби ЗахОК Олександр Поронюк, родині загиблої Віри Петрик надали матеріальну допомогу на суму 103 тисячі у.о.

Нагадаємо, Віра Петрик стала однією з восьми українських військовослужбовців, які 9 січня неподалік міста Ес-Сувейра в Іраку загинули під час знешкодження боєприпасів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *