ОСТАННІ НОВИНИ

Шурма вважає, що в „Львівобленерго“ захоплення не буде

|

Народний депутат України, секретар ЛОО СДПУ (О) Ігор Шурма переконаний, що після невдалого захоплення структурами російського бізнесмена Костянтина Григоришина „Полтаваобленерго“, ймовірного штурму „Львівобленерго“, якого очікували цими днями, не відбудеться. На його думку, після розголосу подій навколо обласних енергетичних компаній у Івано-Франківську та Полтаві, захоплення адмінбудівлі „Львівобленерго“ не буде.

„Ця справа набула значного резонансу в Україні. Я другий день перебуваю у Івано-Франківську і можу запевнити, що ситуація нормалізується. Багато кому зараз хочеться, користаючись так званою частковою реприватизацією, перерозподілити ринок власності у державі. Однак те, що мало місце на Прикарпатті та у Полтаві, виходить поза межі здорового глузду та чинного законодавства.

Я очікую найближчим часом почути оцінку цих подій з боку уряду, РНБО, силових структур. Влада практично не прореагувала на ці події. Сподіваюся, що нехай і запізніла, але реакція буде адекватною до тої ситуації, яка складається на енергетичному ринку в останній тиждень“, – зазначив народний депутат в інтерв`ю Західній інформаційній корпорації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *