ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник розпочав боротьбу з марнотратством

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник заборонив витрачати державні кошти для відзначення різних урочистих подій, влаштування прийомів, фуршетів та презентацій. Про це йдеться у його розпорядженні “Про заходи щодо впорядкування відзначення пам’ятних дат, днів народжень та ювілеїв”.

Забороняється також святкування особистих дат (днів народжень, іменин, ювілеїв) в органах влади, державних установах та організаціях. Натомість при проведенні офіційних свят і заходів головним є не допустити марнотратства у використанні державних грошей. За фактами порушень розпорядження до винних осіб будуть застосовані заходи дисциплінарного впливу згідно з чинним законодавством.

Таким чином, голова облдержадміністрації має на меті навести порядок у питаннях відзначення пам’ятних дат, історичних подій, ювілеїв підприємств, установ і організацій та особистих ювілеїв. А посилення трудової та виконавської дисципліни в державних структурах визначається сьогодні, як одне з пріоритетних завдань влади Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *