ОСТАННІ НОВИНИ

„Львівтеплоенерго” судитиметься з Олексою Гудимою

|

Львівське комунальне підприємство „Львівтеплоенерго” подаватиме позов до суду про захист своєї ділової репутації, де відповідачем буде народний депутат Олекса Гудима, – повідомили „Львівський портал” у прес-службі „Львівтеплоенерго”. Головним чином, керівництво підприємства вважає, що О.Гудима у своєму повідомленні, яке сьогодні розповсюдила прес-служба ЛОО УНП, дає оцінку документам незалежно від висновків відповідних органів – прокуратури. А це підриває репутацію підприємства та його директора Ігоря Марчака.

„Пан Гудима буде змушений довести у судовому те, що він сьогодні розповсюдив у пресі”, – повідомила керівник прес-служби „Львівтеплоенерго” Оксана Гнатишин. За її ж словами, юридичний відділ підприємства констатує, що ніяких документів про незаконні дії, злочинні відмивання коштів та незаконні відмивання ПДВ на підприємстві не виявлено.

Нагадаємо, прес-служба ЛОО УНП сьогодні поширила інформацію про те, що працівник ДПА у Львівській області, який вирішив залишитися невідомим, передав народному депутатові України, голові ЛОО УНП Олексі Гудимі документальні матеріали щодо незаконних дій при утворенні низки ТзОВ, злочинному відмиванні коштів, незаконному відшкодуванні ПДВ, несплаті податків та причетності до корупційних дій директора ЛМКП „Львівтеплоенерго” Ігоря Марчака.

Народний депутат О.Гудима передав матеріали в СБУ, прокуратуру та ДПА у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *