ОСТАННІ НОВИНИ

На „Іскрі” побудували нову піч з випалювання чорного скла

|

На території скляного виробництва ВАТ “Іскра” завершилось будівництво єдиної в Україні печі з виплавлювання чорного скла, яке використовується для виготовлення цоколя. У недалекому майбутньому нову автоматизовану піч з виплавлювання чорного скла буде введено в експлуатацію. Ця скловарна піч буде економнішою і дозволятиме утримувати стабільні параметри якості скла – повідомляє відділ зв’зків з громадськістю та пресою.

Встановлена піч чорного скла замінить попередню, яка знаходилась на дільниці шихто-заготівельного цеху. Нова піч, на відміну від старої, буде автоматизована, а тому всі параметри – горіння газу, виходу скла з печі, його хімічного складу – будуть стабільними. Це даватиме можливість виготовляти цоколь високої якості. Правління ВАТ “Іскра” розглядає введення в експлуатацію печі з виплавлювання чорного скла як ще один проект в сфері економії матеріалів і ресурсів. Передбачається, що вивільнені за рахунок економії кошти будуть спрямовані на покращення умов праці робітників підприємства та на закупівлю нового обладнання.

Якість скла, продукованого новою піччю, за результатами перевірки, відповідає вимогам міжнародних стандартів, а тому використовуватиметься не лише у виробництві ВАТ “Іскра”, але й постачатиметься на фабрики компанії Philips Lighting (Нідерланди).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *