ОСТАННІ НОВИНИ

У Самборі голову РДА обируть таємним голосуванням

|

Голову Самбірської РДА обиратимуть шляхом таємного голосування. Про це Західній інформаційній корпорації повідомив селищний голова Нового Калинова Богдан Юзв’як. За його словами, сьогодні, 21 лютого, у приміщенні Самбірської райдержадміністрації відбудеться таємне голосування за кандидата на посаду голови Самбірської РДА. У бюлетені буде внесено дві кандидатури: Василя Паховчишина (член партії „Батьківщина“) та Ігоря Несторака (голова Самбірської районної ради). У голосуванні братимуть участь депутати Самбірської районної ради, голови територіальних громад району та представники політичних партій.

18 лютого представники територіальних громад Самбірського району мали чотиригодинну розмову з керівником апарату Львівської ОДА Володимиром В’язівським, під час якої висловили невдоволення тим, що голова ЛОДА Петро Олійник подав на затвердження Кабінету Міністрів України кандидатуру Василя Паховчишина на посаду голови Самбірської РДА.

„Паховчишин працює начальником ЖЕКу села Ралівка. Він обслуговує шкільні котельні, які платять за послуги, а належних послуг не отримують. І ця людина хоче керувати районом? Як його можна призначити на цю посаду? Нашій зустрічі з паном В’язівським передувала нарада, на котрій були присутні представники політичних партій, сільські голови та депутати Самбірської районної ради (всього – 180 чоловік), на якій найліпшою кандидатурою на посаду голови РДА було визначено Ігоря Несторака. На цій зустрічі був присутній і Паховчишин, але він нічого не мав проти Несторака“, – підкреслив Богдан Юзв’як.

За його словами, Ігореві Нестораку було запропоновано очолити район, але був поставлений ультиматум: його першим заступником має стати Василь Паховчишин. „Несторак відмовився від такого ультиматуму, адже хотів сам формувати свою команду“, – заявив Богдан Юзв’як.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *